skip to Main Content

LinkedIn Assistent

“De samenwerking met Vera bespaart mij enorm veel tijd! Zij bedenkt en post creatieve content op LinkedIn. Nu hoef ik alleen maar te reageren i.p.v. zelf de teksten te schrijven en de foto’s en video’s erbij te zoeken.” Aan het woord is Murk Kooistra van het bedrijf The Binding Factor uit Bolsward.

Sinds ruim een jaar werken wij samen aan de positionering van zijn bedrijf in Nederland. Of beter gezegd aan de bekendheid van zijn nieuw ontwikkelde, gepatenteerde technologie voor de gevelbouw.

Wat zijn de resultaten tot nu toe?

  • Toename van het aantal volgers op de LinkedIn bedrijfspagina
  • Toename van het aantal relevante connecties van Murk
  • Meer profielbezoekers op het persoonlijke account van Murk
  • Een betere online zichtbaarheid en dat wordt opgemerkt in de markt
  • Professionelere uitstraling door de regelmaat van het posten
  • En: nieuwe leads!

Murk Kooistra: “Vera is enthousiast, werkt doeltreffend en is een expert in haar vakgebied.

Haar bevlogenheid en creatieve geest werken aanstekelijk en zorgen voor een fijne werksfeer!”

LinkedIn Advies traject

“Afgelopen jaar heb ik bij Vera een marketing traject gevolgd voor LinkedIn, een traject van 3 maanden. Intensief was het, maar echt de moeite waard. Vera weet waar ze het over heeft, ze zet je aan het denken en stelt gerichte vragen. Ze geeft je opdrachten die je aan het denken zetten en gericht laten nadenken over wat je wil voor de toekomst. Waar je eigen kracht ligt en hoe je die het best kan benutten. Veel nieuwe connecties gekregen en zelfs nieuwe klanten binnen gehaald. Top!”

LinkedIn Advies Traject

“Voordat ik hieraan begon, had ik geen duidelijk plan hoe ik LinkedIn kon gebruiken als profilering voor ons bedrijf. Vera heeft me geleerd wat, wanneer en hoe ik het beste bepaalde content kan delen met onze volgers. Door het delen van de juiste content zetten we onze klanten aan het denken.”

“Vera probeert goed te luisteren, begrijpen en te sturen op het niveau dat wij wensen. Zij heeft een persoonlijke benadering met goed onderbouwde lesstof om een custom fit plan te maken. Dit plan kan ingezet worden t.b.v. het gebruik van LinkedIn. Daarbij wordt in de breedte naar het complete verkooptraject gekeken.”

Stefan ziet de mogelijkheden van social selling via LinkedIn. Met een kleine inzet aan tijd, kan er een groot bereik gegenereerd worden. Dat wil zeggen veel nieuwe leads. Door de reacties op de juiste manier op te volgen, kun je van volgers klanten maken! Het onderwerp “social selling” komt ook terug in mijn LinkedIn Adviestraject.

LinkedIn Advies Traject

“Ik zat al een tijdje op social media, maar ik bereikte er weinig mee. Ik wilde leren hoe ik teksten kan schrijven die zorgen voor meer naamsbekendheid en nieuwe klanten. Door de training van Vera heb ik nu meer kennis over social media en weet ik hoe ik het kan inzetten voor sales en marketing. Het traject is keurig opgebouwd en het persoonlijke contact met Vera was zeker een plus! Zij geeft goede feedback op de opdrachten die bij de training horen. Ook is er ruimte om samen te brainstormen.

Het traject van Vera heeft onze sales managers en directie aan het denken gezet over online marketing. Zij zien het belang ervan in voor het bedrijf en willen hiermee ook echt serieus aan de slag gaan. En ik merk nu al resultaat! Zoals dat mijn profiel veel vaker bekeken wordt.”

Back To Top