skip to Main Content

Strategie ochtend/middag

Wil je in het kort kennis maken met online marketing en een aantal tips ontvangen voor jouw LinkedIn activiteiten? Dan is mijn strategie-ochtend of -middag een goede keuze.

 

We gaan samen aan de slag met de volgende onderdelen:

  • Wie is je ideale klant?
  • Waar kun je hem/haar vinden?
  • Het vergroten van het aantal kwalitatieve connecties
  • Het aangaan van interactie met je connecties
  • Tips voor het optimaliseren van het bedrijfsprofiel
  • Tips voor het optimaliseren van je persoonlijke profiel

Wil je hiermee aan de slag samen met mij? Dan is een strategie-ochtend of -middag iets voor jou. Zullen we eens bellen?

Ja, ik wil even bellen

De investering voor de strategie ochtend/middag is:  € 497  voor 3 uur in een 1-op-1 sessie (excl. BTW).

De locatie: via Zoom of live bij jou op kantoor.

(In een straal van 30 km rondom Zierikzee, bij meer kilometers worden deze berekend.)

Nog niet helemaal zeker of dit bij jou en het bedrijf past?  Vraag dan een GRATIS strategiegesprek aan, zodat ik alvast een aantal tips kan geven en we kunnen sparren over hoe ik je misschien verder kan helpen. Klik op onderstaande knop en dan gaan we een datum inplannen.

Ik wil een GRATIS strategiegesprek

Lees hier wat Joop de Visser zegt over de strategiemiddag die ik met hem had:

“Voordat ik met Vera ging werken, wist ik niet hoe ik mijn bedrijf beter zichtbaar kon maken op LinkedIn. De strategiemiddag met Vera was echt geweldig! Ik heb geleerd hoe je berichten kunt maken voor LinkedIn, gericht op mijn ideale klant en hoe je ze opvolgt. Vera is duidelijk en een prettige persoon om mee samen te werken. Het heeft me nu al wat opgeleverd, namelijk nieuwe klanten op de korte termijn!”

Back To Top