skip to Main Content

Arno Verwegen, 123 Laserscannen

LinkedIn Advies Traject

“Voordat ik met Vera ging samenwerken in het LinkedIn Advies Traject, lukte het mij niet om meer nieuwe connecties en daarmee nieuwe potentiële klanten te krijgen voor mijn dienst: 3d laser scannen.” Hij had een grote investering gedaan waarmee hij omzet wilde genereren. Omdat het 3d laser scannen een vrij nieuwe techniek is, vond hij het van belang om dit onder een groot publiek te promoten. Zodat potentiële klanten er bekend mee raken dat hij deze dienst aanbiedt.

Arno zegt: “Tijdens de kennismakingssessie merkte ik al dat Vera precies begrijpt waar mijn uitdaging ligt. Ze licht een tipje van de sluier op over hoe dit aan te pakken. Bovendien belooft ze een sneeuwbal effect in het creëren van nieuwe contacten op LinkedIn. En dat blijkt ook nog uit te komen! Het LinkedIn Advies traject is prima te volgen voor mij, ik heb nog geen enkele marketing ervaring maar dat is geen belemmering om successen te behalen op LinkedIn."

“Wat mij heel erg bijblijft is dat Vera steeds herhaalt dat je bij mensen in hun hoofd moet gaan zitten, de kracht van herhaling. Dit voelde voor mij in het begin wat overdreven maar ze wist mij te overtuigen dat je het doel, meer omzet, alleen kunt behalen met meer klanten. Hoe meer mensen jouw bijdragen vaker zien, hoe meer kans op nieuwe opdrachten. De mensen die geen like of comment op je post geven hebben je post wel gezien.”

“Ik zou het traject aanbevelen aan mensen die hun netwerk willen vergroten en daarmee hun potentiële omzet. Bij mij heeft het al tot diverse gesprekken, leads en opdrachten geleid!”

Joost van Oostenbrugge, LuxImprove

LinkedIn Incompany Training

“LinkedIn werd nagenoeg niet gebruikt door onze accountmanagers. Dit is diverse keren besproken, maar het bleek lastig om dit opgestart te krijgen. Daarom zijn we gaan samenwerken met Vera: om de collega’s het nut en belang van LinkedIn te laten inzien. We hoopten dat het een soort startpunt zou zijn om het in de dagelijkse werkzaamheden te implementeren.

En dat is gelukt! Het gebruik van LinkedIn is na de LinkedIn Incompany Training door de collega’s opgepakt. Er wordt nu met regelmaat iets door hen op hun persoonlijke LinkedIn profiel gepost. Er zijn ook al successen behaald zoals bijvoorbeeld aanvragen die voortkomen vanuit LinkedIn."

Bart Wouters, WTS Nederland

LinkedIn Advies Traject

"Ik was op zoek naar meer mogelijkheden om mijn bedrijf onder de aandacht te brengen en wilde dit graag met online marketing gaan doen. De manier van benaderen op LinkedIn was precies wat ik zocht. Het persoonlijke contact en de oprechte commitment om er samen iets van te maken vond ik vooral de doorslag geven om voor het traject van Vera te kiezen.

Soms vond ik het best spannend om iets te posten. Door de juiste support krijg je dan wel meer vertrouwen en gaat het op een gegeven moment “vanzelf”.

Ik heb vooral geleerd hoe je online de connectie kunt maken met je doelgroep. Door leuke interessante posts te schrijven ga je mensen naar je toe trekken en willen ze een connectie maken (social selling). Dat is voor mij een prima manier om nieuwe klanten aan te werven en past ook bij hetgeen waar ik naartoe wil met mijn bedrijf."

Jan Faasse, Faasse Juridische Dienstverlening

LinkedIn Workshop

"Voor de Workshop miste ik een goede en voor mij aantrekkelijke/leuke manier om acquisitie te doen. Ik ervaarde LinkedIn als een zakelijk netwerk, maar kende niet de mogelijkheden om dit ook als acquisitie effectief te gebruiken. De 1-1 LinkedIn Workshop sprak me aan. Geen online gedoe, maar echt praktisch aan de slag. Heb het als erg fijn ervaren. Goede uitleg op een leuke locatie. Ik heb veel geleerd over LinkedIn en op welke wijze ik dat sectoraal kan inzetten. Ik ga met het geleerde aan de slag."

 

 

Cees Buijserd, Buijserd Mechatronica

LinkedIn Advies Traject

"Ik wilde potentiële klanten kunnen bereiken via LinkedIn en mijn effectiviteit op LinkedIn verbeteren. Tijdens het 4 maanden traject bij Vera heb ik waardevolle kennis opgedaan. Nu ken ik de meest effectieve gebruikswijze van LinkedIn. Het aantal waardevolle connecties op LinkedIn is sterk gestegen en het heeft me zelfs al nieuwe klanten opgeleverd heeft! Vera geeft een duidelijke uitleg en voorbeelden van aanpak en het is een relatief makkelijk uitvoerbaar opdrachten-traject."

Tineke Krijgsman, Bac Machinebouw

Incompany LinkedIn Workshop

“Mijn collega en ik wilden meer leren over LinkedIn en dan met name om meer online zichtbaarheid te geven over waar ons bedrijf mee bezig is.

Tineke vond het een fijne workshop, ze zegt dat ze veel informatie heeft gekregen en daardoor ook veel geleerd. Genoeg tijd om vragen te stellen, maar ook om een eigen mening te geven over bepaalde onderwerpen.

Zelf ben ik eigenlijk in alles gegroeid, dit omdat ik nog nooit eerder met LinkedIn gewerkt had. We hebben ook geleerd waar vooral naar gekeken wordt door de mensen die LinkedIn gebruiken en dat het dus belangrijk is om afwisseling te brengen in de posts die je plaatst.

Ook het optimaliseren van het persoonlijke profiel is belangrijk, omdat daar veel naar gekeken wordt en je zo dus meer connecties kunt krijgen. Vera gaf veel tips en nieuwe inzichten. En er was genoeg ruimte voor vragen en een eigen inbreng/mening.”

Ingrid Gecova, Zilvertron

LinkedIn Advies Traject

“Ik heb nu een beter LinkedIn profiel. En ik heb geleerd om iets meer tijd te nemen voor het posten van berichten. En iets meer out of the box te denken en ook uit te voeren. Verder leerde Vera mij om de berichten “simpel” te houden. Dat wil zeggen één boodschap per bericht.

Vera heeft veel kennis over LinkedIn, een duidelijke focus, is enthousiast en heeft een serieuze, klantgerichte aanpak.

Het traject was voor mij een mooie herkenning en ook om verder te leren over marketing op LinkedIn. Ik vond het fijnste om te sparren en te leren van Vera in de 1-op-1 sessies."

Murk Kooistra, The Binding Factor

LinkedIn Assistent

“De samenwerking met Vera bespaart mij enorm veel tijd! Zij bedenkt en post creatieve content op LinkedIn. Nu hoef ik alleen maar te reageren i.p.v. zelf de teksten te schrijven en de foto’s en video’s erbij te zoeken.” Aan het woord is Murk Kooistra van het bedrijf The Binding Factor uit Bolsward.

Sinds ruim een jaar werken wij samen aan de positionering van zijn bedrijf in Nederland. Of beter gezegd aan de bekendheid van zijn nieuw ontwikkelde, gepatenteerde technologie voor de gevelbouw.

Wat zijn de resultaten tot nu toe?

  • Toename van het aantal volgers op de LinkedIn bedrijfspagina
  • Toename van het aantal relevante connecties van Murk
  • Meer profielbezoekers op het persoonlijke account van Murk
  • Een betere online zichtbaarheid en dat wordt opgemerkt in de markt
  • Professionelere uitstraling door de regelmaat van het posten
  • En: nieuwe leads!

Murk Kooistra: “Vera is enthousiast, werkt doeltreffend en is een expert in haar vakgebied.

Haar bevlogenheid en creatieve geest werken aanstekelijk en zorgen voor een fijne werksfeer!”

Carlo Hamelink, Hamelink Bouwsupport B.V.

LinkedIn Workshop

Carlo boekte bij mij de LinkedIn Workshop. We hebben samen gewerkt aan het wijzigen van zijn LinkedIn profilering op zijn persoonlijke profiel en zijn bedrijfsprofiel. Hij is namelijk van plan om in de toekomst andere werkzaamheden te gaan uitvoeren voor een nieuwe doelgroep.

"Vera heeft een duidelijke overbrenging van haar visie betreffende communicatieve vaardigheden tijdens de workshop. En deze was specifiek voor de optimalisering van mijn LinkedIn profiel. De adviezen worden op een prettige manier overgebracht."

Rob Bartman, Bartman Metaalservice

LinkedIn Advies traject

"Afgelopen jaar heb ik bij Vera een marketing traject gevolgd voor LinkedIn, een traject van 3 maanden. Intensief was het, maar echt de moeite waard. Vera weet waar ze het over heeft, ze zet je aan het denken en stelt gerichte vragen. Ze geeft je opdrachten die je aan het denken zetten en gericht laten nadenken over wat je wil voor de toekomst. Waar je eigen kracht ligt en hoe je die het best kan benutten. Veel nieuwe connecties gekregen en zelfs nieuwe klanten binnen gehaald. Top!"

Stefan van Bussel, Rimas B.V.

LinkedIn Advies Traject

“Voordat ik hieraan begon, had ik geen duidelijk plan hoe ik LinkedIn kon gebruiken als profilering voor ons bedrijf. Vera heeft me geleerd wat, wanneer en hoe ik het beste bepaalde content kan delen met onze volgers. Door het delen van de juiste content zetten we onze klanten aan het denken.”

“Vera probeert goed te luisteren, begrijpen en te sturen op het niveau dat wij wensen. Zij heeft een persoonlijke benadering met goed onderbouwde lesstof om een custom fit plan te maken. Dit plan kan ingezet worden t.b.v. het gebruik van LinkedIn. Daarbij wordt in de breedte naar het complete verkooptraject gekeken.”

Stefan ziet de mogelijkheden van social selling via LinkedIn. Met een kleine inzet aan tijd, kan er een groot bereik gegenereerd worden. Dat wil zeggen veel nieuwe leads. Door de reacties op de juiste manier op te volgen, kun je van volgers klanten maken! Het onderwerp “social selling” komt ook terug in mijn LinkedIn Adviestraject.

Marieke Salomons, Solidd Steel Structures

LinkedIn Advies Traject

"Ik zat al een tijdje op social media, maar ik bereikte er weinig mee. Ik wilde leren hoe ik teksten kan schrijven die zorgen voor meer naamsbekendheid en nieuwe klanten. Door de training van Vera heb ik nu meer kennis over social media en weet ik hoe ik het kan inzetten voor sales en marketing. Het traject is keurig opgebouwd en het persoonlijke contact met Vera was zeker een plus! Zij geeft goede feedback op de opdrachten die bij de training horen. Ook is er ruimte om samen te brainstormen.

Het traject van Vera heeft onze sales managers en directie aan het denken gezet over online marketing. Zij zien het belang ervan in voor het bedrijf en willen hiermee ook echt serieus aan de slag gaan. En ik merk nu al resultaat! Zoals dat mijn profiel veel vaker bekeken wordt."

Winny de Ruiter, Winnish

LinkedIn Workshop

Tijdens de workshop heeft Vera mij een strategische aanpak van jezelf profileren als zelfstandige op LinkedIn aangedragen. Deze klinkt goed en logisch en hopelijk gaat het ook goed uitpakken. Duidelijk legt ze de strategie uit en denkt goed mee over de vormgeving van de te plaatsen berichten. Ik vond het heel zinnig!

Willem Buth, Plaatwerk Fabriek

LinkedIn Assistent

Vera is creatief en leergierig, ze wil weten wat er speelt in onze branche. Ze weet van de ins en outs van social media. Zij heeft gezorgd voor een groter aantal volgers en meer betrokkenheid op onze social media kanalen. Onze website is dynamischer geworden en het aantal websitebezoekers is verhoogd.

Karin van As, Vuur in van As

LinkedIn Workshop

Vera heeft me op weg geholpen op LinkedIn door me tips te geven over hoe ik mijn profiel kan verbeteren, hoe LinkedIn beter voor me kan werken en ik dus meer contacten krijg die zinvol zijn voor mijn werk. Ik ben blij met haar tips, heb hierdoor al veel meer contacten gekregen binnen diverse organisaties waar ik hopelijk in de toekomst opdrachten van kan krijgen.

Back To Top