skip to Main Content

LinkedIn Workshop of LinkedIn Incompany Training

Wil je in korte tijd kennismaken met LinkedIn marketing en een aantal tips ontvangen voor jouw LinkedIn activiteiten? Dan is de LinkedIn Workshop of de LinkedIn Incompany Training een goede keuze.

 

We gaan samen aan de slag met de volgende onderdelen:

  • Wie is je ideale klant?
  • Hoe kun je deze online bereiken?
  • Het vergroten van het aantal kwalitatieve connecties
  • Het aangaan van interactie met je connecties
  • Tips voor het optimaliseren van het bedrijfsprofiel
  • Tips voor het optimaliseren van je persoonlijke profiel
  • Tips voor het maken van content
  • KPI’s stellen om resultaten te meten van je LinkedIn activiteiten
  • Statistieken analyseren op LinkedIn

 

De investering voor de LinkedIn Workshop is:  € 697  voor 3 uur in een 1-op-1 sessie + de online Follow up sessie via Zoom na 8 weken (excl. BTW).

De locatie: via Zoom of live bij jou op locatie.

(In een straal van 30 km rondom Zierikzee, bij meer kilometers worden deze berekend.)

 

LinkedIn Incompany Training :

 

Dit is de LinkedIn Workshop, maar dan compleet afgestemd op jullie specifieke leerdoelen en wensen met betrekking tot de LinkedIn activiteiten van het bedrijf. Deze geef ik aan een groep (max. 8 personen) en bij voorkeur live bij jou op locatie. De Incompany Training duurt één dagdeel,  3 uur.

Na 8 weken is er een online Follow up sessie. We gaan dan samen de LinkedIn activiteiten analyseren die er in die 8 weken zijn geweest. We kijken naar wat  jullie hebben gepost, wat het heeft opgeleverd en ik geef jullie tips hoe je de LinkedIn activiteiten nog verder kunt verbeteren voor meer resultaat!

De prijs is op aanvraag.

 

Nog niet helemaal zeker of de LinkedIn Workshop of de LinkedIn Incompany Training bij jou en het bedrijf past?  Vraag dan een GRATIS strategiegesprek aan, zodat ik alvast een aantal tips kan geven en we kunnen sparren over hoe ik je misschien verder kan helpen.

Klik op onderstaande knop en plan zelf een afspraak in mijn agenda.

Ik wil een GRATIS strategiegesprek

Lees hier wat Joost van het bedrijf LuxImprove zegt over de LinkedIn Incompany Training:

“LinkedIn werd nagenoeg niet gebruikt door onze accountmanagers. Dit is diverse keren besproken, maar het bleek lastig om dit opgestart te krijgen. Daarom zijn we gaan samenwerken met Vera: om de collega’s het nut en belang van LinkedIn te laten inzien. We hoopten dat het een soort startpunt zou zijn om het in de dagelijkse werkzaamheden te implementeren. 

En dat is gelukt! Het gebruik van LinkedIn is na de LinkedIn Incompany Training door de collega’s opgepakt. Er wordt nu met regelmaat iets door hen op hun persoonlijke LinkedIn profiel gepost. Er zijn ook al successen behaald zoals bijvoorbeeld aanvragen die voortkomen vanuit LinkedIn.”

Back To Top