skip to Main Content

Jouw eigen LinkedIn Assistent

Jouw eigen LinkedIn Assistent

Heb je eigenlijk geen tijd of geen zin om zelf berichten te maken en te posten op LinkedIn? Dan heb ik voor jou de LinkedIn Assistent.

Je wordt volledig ontzorgd en je krijgt je eigen LinkedIn Assistent.

Ik wil meer weten over dit pakket
VIP pakket: LinkedIn Assistent + Beeldmateriaal

Wil je echt helemaal ontzorgd worden en ook nog beeldmateriaal ontvangen voor een half jaar? Dan raad ik je het VIP pakket aan.

Ik wil meer weten over dit pakket

Jouw eigen LinkedIn Assistent

Heb je eigenlijk geen tijd of geen zin om zelf berichten te maken en te posten op LinkedIn? Dan heb ik voor jou de LinkedIn Assistent.

Je wordt volledig ontzorgd en je krijgt je eigen LinkedIn Assistent. Zij maakt wekelijks een goed bericht dat aansluit bij jouw doelgroep en post dit op LinkedIn met de juiste #hashtags en in relevante LinkedIn groepen voor een groter bereik. Daarnaast gaat zij aan de slag met het vergroten van het aantal volgers voor de bedrijfspagina. Uiteraard is er maandelijks overleg over de actualiteiten in jouw bedrijf en de te plaatsen teksten.

 

Wat houdt het in?

 • Kick off: in 2 Zoom meetings gaan we samen jullie bedrijfsDNA, jullie ideale klant, de marketing doelstellingen en de kpi’s op LinkedIn vaststellen. Daarna gaan we samen brainstormen over de content voor de LinkedIn berichten.
 • Hierna voer ik een concurrentie-onderzoek uit en maak ik het social media plan.
 • Maandelijkse contentkalender: er wordt voorafgaand aan de nieuwe maand een contentkalender gemaakt voor jou door de LinkedIn Assistent met daarin aangegeven welke berichten in welke weken geplaatst gaan worden op LinkedIn.
 • Eén bericht per week: Elke week wordt er een afwisselend en creatief bericht gemaakt en gepost op de bedrijfspagina en evt. persoonlijke pagina. 1 bericht is toch wel het minimum om aan een goede online zichtbaarheid te werken en aan het vergroten van het aantal volgers en connecties.
 • Optimaliseren van het persoonlijke LinkedIn profiel en de LinkedIn bedrijfspagina
 • Verhogen van het aantal volgers op de bedrijfspagina voor nieuwe relevante leads en evt. beantwoorden van dm’s op de persoonlijke pagina.
 • Maandelijks contactmoment: telefonisch (Zoom) of per mail. Samen met de LinkedIn Assistent evalueren van de vorige maand en de focus voor de nieuwe maand bepalen qua content.
 • Deelname aan maandelijkse live Masterclasses door mij, exclusief voor mijn klanten

De investering voor de LinkedIn Assistent is € 2797 (excl. BTW) voor 3 maanden.

Wil je weten of dit bij jou en je bedrijf past? Of heb je misschien nog vragen?

Plan dan een afspraak in mijn agenda door te klikken op de volgende knop:

Ik wil een belafspraak inplannen

Lees hier wat Murk Kooistra zegt over onze samenwerking:

 

“De samenwerking met Vera bespaart mij enorm veel tijd! Zij bedenkt en post creatieve content op LinkedIn. Nu hoef ik alleen maar te reageren i.p.v. zelf de teksten te schrijven en de foto’s en video’s erbij te zoeken.” 

Sinds 4 maanden werken wij samen aan de positionering van zijn bedrijf in Nederland. Wat zijn de resultaten tot nu toe?

 

 • Toename van het aantal volgers op de LinkedIn bedrijfspagina
 • Toename van het aantal relevante connecties van Murk
 • Meer profielbezoekers op het persoonlijke account van Murk
 • Een betere online zichtbaarheid en dat wordt opgemerkt in de markt
 • Professionelere uitstraling door de regelmaat van het posten
 • En: nieuwe leads!

 

Murk Kooistra: “Vera is enthousiast, werkt doeltreffend en is een expert in haar vakgebied. Haar bevlogenheid en creatieve geest werken aanstekelijk en zorgen voor een fijne werksfeer!”

VIP pakket: LinkedIn Assistent + Beeldmateriaal

Wil je echt helemaal ontzorgd worden en ook nog beeldmateriaal ontvangen voor een half jaar? Dan raad ik je het VIP pakket aan.

Het VIP pakket is De LinkedIn Assistent + Beeldmateriaal met 25 hoogwaardige foto’s. Met deze foto’s kun jij 25 weken vooruit op LinkedIn! Oftewel je bent verzekerd van beeldmateriaal voor een half jaar! Uiteraard kun je deze ook gebruiken voor je website of voor brochures en beurs materialen.

De Beeldbank bevat een uiteenlopende serie van de core business van je bedrijf. In overleg wordt er een wensenlijst gemaakt zodat op de dag van de fotoshoot (1 dagdeel) het maximale uit de shoot gehaald kan worden. De Beeldbank is inclusief een (online) oriënterend gesprek van 1 uur. De fotograaf zal dan de wensen inventariseren zodat jullie samen de stijl kunnen bepalen.

 

In overleg met de fotograaf is het mogelijk om dit pakket uit te breiden met meer foto’s.

De fotografie wordt gedaan door een zeer ervaren en professionele fotograaf: Nicole Minneboo. Zij heeft veel ervaring op het gebied van fotografie van productieprocessen, technologie en industrie. Om een indruk te krijgen van haar foto’s, ga naar haar website: https://www.minneboo.com/industriele-fotografie/

De investering voor het VIP pakket: de prijs is op aanvraag.

Ik kan me voorstellen dat je even met mij wilt overleggen of het VIP pakket past bij jou en je bedrijf. Je kunt een belafspraak inplannen in mijn agenda:

Ik wil een belafspraak inplannen
Back To Top